رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

سیرقلیه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سیرقلیه

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      برگ سیر تازه 500 گرم

-      تخم مرغ یا تخم اردک 3 الی 4 عدد

-      مرغ 1 عدد پاک کرده

-      لپه ی خیس شده 50 گرم

-      روغن کمی

-      نمک و زردجوبه کمی

طرز تهیه :

مرغ و لپه را بپزید ، سیر را با کارد 1 سانتی ببرید و در تابه با روغن ، نمک ، زردجوبه سرخ کنید ، به مرغ و لپه ی پخته شده اضافه کنید در انتها تخم مرغ یا تخم اردک را در پیاله ای شکسته هم زده و به خورش اضافه نمایید تخم مرغ که پخش خورش شما آماده است نوش جان کنید ، این غذا با پلو ، جاشنی های محلی و ترشی سرو می شود .


 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی