جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

سیر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سیر

Loading the player...

مصرف سیر در گیلان بسیار زیاد است . نوعی کشش به خوردن سیر به صورت عام به ویژه در بهار در گیلان وجود دارد که شاید به دلیل خاصیت ضد رطوبتی آن باشد . مصرف سیر بر اساس یک سنت و عادت از بچگی در مرد و زن گیلانی پدید آمده است . سیر گیلان بسیار خوش خوراک و شیرین است و کم تر می گزد و تندی سیر سایر مناطق کشور را ندارد . خشک آن برای برای سیر ترشی به قیمت گران فروخته می شود بوته های سیر را به وسیله «کولوش» به یک ریسه بزرگ می تابند . هر صد تای آن را ، بسته به بزرگی یا کوچکی ریسه در چهار ردیف با مهارت و دقت و نظم خاصی می نشانند و به بازار عرضه می کنند . ریسه های سیر به عنوان سوغات ممکن است درون فامیلی به حساب آید ، اما بیش تر مورد پسند مسافران و گردشگران غیر گیلانی است که معمولا به خاطر آرایش و یکدستی و هم چنین ملایم بودن سیر ها ، خریداری و به عنوان سوغات برده می شود

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : اطلاعات عمومی

کاری از :پوران حاجتی