سیب زمینی و قارچ در خامه

مواد لازم برای 4تا6نفر :
کره 80گرم 
روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری
 قارچ دکمه ای ورقه شده 400گرم 
سیرله شده 2حبه 
خامه 1پیمانه معادل 250میلی لیتر 
 پیازچه سبزخرده شده 2عدد
آویشن تازه و خرد شده4/1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده 20گرم 
سیب زمینی پوست کنده با برش های نازک 5 عدد متوسط معادل 1 کیلوگرم 
آرد معمولی تقریباً 2/1 پیمانه معادل 75 گرم 
 
مواد لازم برای رویه :
پنیر چدار رنده شده 2/1 پیمانه معادل 60 گرم 
پنیر پارمزان رنده شده 4/1پیمانه معادل 20گرم 
 تره تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
 آویشن تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری 
طرز تهیه:
کره و روغن را داخل تابه بزرگ مخصوص سرخ کردن گرم کنید .قارچ و سیر را اضافه کنید ، حدود 8 دقیقه یا تا زمانی که قارچ نرم شده و مایع داخل ظرف بخار شود هم بزنید و تفت دهید .با کاغذ خشک کن آب اضافی آن را بگیرید مخلوط قارچ ، خامه ، پیازچه ، آویشن و پنیر را در کاسه ای ریخته و خوب مخلوط کنید .یک ظرف نسوز کم عمق به گنجایش 75/1 لیتر معادل 7 فنجان را چرب کنید .سیب زمینی ها را در آرد بغلتانید ،تکان دهید و آرد اضافی آن را بگیرید .سیب زمینی را در یک لایه در ظرفی که آماده کرده اید بریزید ،مخلوط قارچ را روی آن بریزید .مواد رویه را روی آن بریزید روی آن را نپوشانید و حدود یک ساعت یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند آن را در فر نسبتاً گرم قرار دهید برای آماده سازی رویه : تمام مواد را داخل کاسه کوچکی ریخته و خوب مخلوط کنید . 
 

گوینده:پوران حاجتی





جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
آشپزی های خانم حاجتی خیییییییییییلی عالیه منتظر... مهسا مرادی ۱۳۹۴/۰۶/۱۸ ۱۷:۴۲

مهسا مرادی
آشپزی های خانم حاجتی خیییییییییییلی عالیه منتظر پادکستهای جدیدشون هستیم ازهمدان
پست شده در ۱۳۹۴/۰۶/۱۸ ۱۷:۴۲