رونق تولید ملی | شنبه، ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

سوپ نخود فرنگی و اسفناج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سوپ نخود فرنگی و اسفناج

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم برای 6 نفر:


-    نخود فرنگی تازه 450 گرم
-    تره فرنگی 1 ساقه
-    سیر 2 حبه رنده شده
-    گوشت بدون استخوان 2 تکه که باید خوب ریز کنید
-    آب گوشت یا آب مرغ 5 پیمانه
-    روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
-    اسفناج تازه ریز خرد شده 50 گرم
-    کلم برگ سفید ریز خرد شده 40 گرم
-    نصف کاهوی کوچم و ریز خرد شده
-    ساقه کرفس ریز خرد شده 1 عدد
-    برگ جعفری 1 فنجان پر
-    سبزی شاهل و خردل نصف پیمانه
-    نعناع ریز شده 4 قاشق چای خوری
-    جوز هندی کمی
-    نمک و فلفل آسیا شده کمی
طرز تهیه :


-    نخود فرنگی ، تره فرنگی سیر و گوشت ریز خرد شده را داخل یک قابلمه بریزید ، آب گوشت یا مرغ را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید سپس روغن را درون تابه ریخته اسفناج کلم ،کاهو ، کرفس ، و شاهی و خردل را حرارت دهید تا نرم شود کمی در تابه را بگذارید تا سبزیجات نرم شوند ، نخودفرنگی را در مخلوط کن بریزید سپس همه ی مواد را به قابلمه اضافه کنید و کاملا با حرارت ملایم بپزید در آخر نمک ، فلفل و جوز هندی را اضافه نموده و سرو نمایید.

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي