جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

سوپ مرغ و قارچ - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

سوپ مرغ و قارچ

سوپ مرغ و قارچ


Loading the player...

 

مواد لازم :
مرغ 250 گرم
قارچ 100 گرم ( ریز برش کرده ورقه ورقه شده )
فلفل دلمه ای 2 عدد در دو رنگ ریز خرد شده
آب لیمو ترش 25 گرم
پیاز ریز خرد شده 25 گرم
نمک کمی

طرز تهیه :
ابتدا مرغ را به مدت 20 دقیقه با مقداری سپس مرغ پخته شده را از دیگ خارج نموده و ریزریز کنید ، آب مرغ را همانطور روی اجاق گاز قرار دهید سپس به آن قارچ ورقه ورقه شده ، مرغ ریزریز شده ، پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده دو رنگ و کمی نمک بیفزایید ، در آخر آب لیمو اضافه کرده و گاز را خاموش کنید، سوپ را در ظرف اصلی سوپ خوری انتقال داده و با برگ تازه گشنیز تزیین کنید.

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی