جهش تولید | پنج‌شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹

سوپ قارچ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سوپ قارچ

 

مواد لازم :

آب مرغ یا آب قلم 2 لیوان

قارچ 150 گرم

جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

آرد 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل کمی

طرز تهیه :

ابتدا قارچ را ورقه ای خرد کنید ، سپس در ظرفی بریزید آب مرغ یا آب قلم و پیاز خرد شده هم به آن اضافه نموده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد توجه داشته باشید آب آن نباید زیاد باشد ، جعفری خرد شده را هم به قابلمه سوپ اضافه کنید و 10 دقیقه بجوشانید ، یک لیوان آب سرد را داخل پیاله ای با آرد مخلوط کرده و خوب هم بزنید و به قابلمه سوپ اضافه کنید کمی هم بزنید و اگر نیاز بود مقداری آب سرد در این مرحله اضافه نمایید ، از سرکه یا آب لیمو ترش تازه برای سرو این سوپ می توانید استفاده کنید در انتها سوپ را به سوپ خوری انتقال داده و با جعفری خرد شده و قارچ تزیین کنید .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی