جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

سوپ قارچ و جعفری - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سوپ قارچ و جعفری

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:
-    آب مرغ یا آب قلم 3 لیوان
-    قارچ 200 گرم
-    جعفری خرد شده 5 قاشق غذاخوری
-    پیاز بزرگ 1 عدد
-    آرد 4 قاشق غذاخوری
-    نمک و فلفل کمی
طرز تهیه :
-    ابتدا قارچ های ورقه ای خرد شده را با آب مرغ یا آب قلم بپزید سپس جعفری خرد شده را 10 دقیقه دیگر با مواد قابلمه بجوشانید ، درون آرد 1 لیوان آب سرد بریزید و هم بزنید و به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود ، 4 لیوان دیگر آب سرد اضافه کنید شعله گاز را کم کنید و مهلت دهید تا آرام بجوشد ، از سرکه یا آب لیمو به هنگام سرو سوپ استفاده کنید و از جعفری خرد شده کمی برای روی سوپ استفاده کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي