سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | پنج‌شنبه، ۳ تیر ۱۴۰۰

سوپ سیب زمینی و فلفل قرمز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سوپ سیب زمینی و فلفل قرمز

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:


-    سیب زمینی 500 گرم
-    فلفل قرمز 2 عدد حدود 225 گرم ( دلمه ای ) که باید دانه ها را بیرون آورید و به شکل مکعبی خرد کنید
-    پیاز 1 عدد ریز خرد شده
-    سیر 2 حبه ریز خرد شده
-    سرکه سفید یک و نیم پیمانه
-    آب مرغ یا آب سبزیجات 5 لیوان
-    سس فلفل تند در صورت تمایل کمی
-    نمک و فلفل آسیا شده کمی
-    نان سبوس دار به تعداد نفرات برای سرو با سوپ


طرز تهیه :


-    سیب زمینی را پوست بگیرید ، مکعبی خردکنید و داخل قابلمه بریزید ، فلفل قرمز ، پیاز ، سیر و سرکه و آب مرغ یا آب سبزیجات را هم اضافه کنید ، روی حرارت قرار دهید تا جوش آید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 30 دقیقه یا تا زمانیکه تمام سبزیجات بپزد و نرم شود مهلت دهید بماند سپس از حرارت بردارید ، خنک که شد در مخلوط کن بریزید تا صاف یکدست شود نمک ، فلفل و در صورت تمایل سس فلفل بزنید سپس سرونموده و با نان مصرف کنید.

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي