سوپ سیب زمینی و فلفل قرمز - نمایش محتوای تولیدات ویژه
سوپ سیب زمینی و فلفل قرمز
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- سیب زمینی 500 گرم
- فلفل قرمز 2 عدد حدود 225 گرم ( دلمه ای ) که باید دانه ها را بیرون آورید و به شکل مکعبی خرد کنید
- پیاز 1 عدد ریز خرد شده
- سیر 2 حبه ریز خرد شده
- سرکه سفید یک و نیم پیمانه
- آب مرغ یا آب سبزیجات 5 لیوان
- سس فلفل تند در صورت تمایل کمی
- نمک و فلفل آسیا شده کمی
- نان سبوس دار به تعداد نفرات برای سرو با سوپ
طرز تهیه :
- سیب زمینی را پوست بگیرید ، مکعبی خردکنید و داخل قابلمه بریزید ، فلفل قرمز ، پیاز ، سیر و سرکه و آب مرغ یا آب سبزیجات را هم اضافه کنید ، روی حرارت قرار دهید تا جوش آید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 30 دقیقه یا تا زمانیکه تمام سبزیجات بپزد و نرم شود مهلت دهید بماند سپس از حرارت بردارید ، خنک که شد در مخلوط کن بریزید تا صاف یکدست شود نمک ، فلفل و در صورت تمایل سس فلفل بزنید سپس سرونموده و با نان مصرف کنید.
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي