جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

سوپ بادمجان با گوشت - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سوپ بادمجان با گوشت

Loading the player...

مواد لازم :

بادمجان 2عدد- ماهیچه ی گوسفند 1 کیلوگرم – آب گوشت 5/1پیمانه – ساقه ی دارچین 1عدد – زیره ی کوبیده 1قاشق چای خوری – روغن مایع 50گرم – تره فرنگی خرد شده 350گرم آب 8پیمانه – سیب زمینی استانبولی خرد شده نیم کیلو گرم – جعفری خرد شده 4/1 پیمانه

 

طرز تهیه :

بادمجان ها را از چند نقطه با سیخ یا چنگال سوراخ کنید ، سپس داخل سینی فر قرار دهید و به مدت یک ساعت در فر گرم بزنید ، سپس از فر درآورده و مهلت دهید تا خنک شود می توانید به جای فر از روش کبابی کردن روی آتش استفاده کنید ، و پوست آن ها را بعد از کباب شدن بگیرید ، تابه ای را روی گاز قرارداده کمی روغن بریزید ، گوشت ماهیچه را درون روغن به طور کامل و درسته تفت دهید سپس آب گوشت و مقداری آب اضافه کنید وبه مدت 1ساعت بپزید ، پس از پخت آن را از آب خارج کنید و گوشت را از استخوان جدا کرده و خرد کنید ساقه ی دارچین یا یک قاشق چای خوری پودر دارچین سیب زمینی و پودر زیره را به آب گوشت درون قابلمه اضافه نمایید ،سیب زمینی را نیز اضافه کنید تانرم پخته شود .تمام محتویات داخل قابلمه را همراه با بادمجان ها داخل مخلوط کن ویا غذا ساز ریخته وخوب مخلوط کنید ،در نهایت گوشت و جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید ، مواد را مجدداً به داخل قابلمه اضافه نمایید و با حرارت ملایم گرم کنید تا جا بیفتد ، سپس درون ظرف اصلی سوپ خوری سرو نمایید.

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی