جهش تولید | چهارشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۹۹

سوپ اسفناج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سوپ اسفناج

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:
-    برگ اسفناج 200 گرم خرد شده
-    نخود سبز 50 گرم
-    پیاز خرد شده 25 گرم
-    سیر 3 حبه
-    زنجفیل 1 قاشق چای خوری
-    فلفل سفید نصف قاشق چای خوری
-    نمک کمی

طرز تهیه :
-    اسفناج ، نخود سبز ، زنجفیل و سیر را با 200 گرم آب برای چند دقیقه در زودپز یا دیگ معمولی بپزید و مهلت دهید تا به آرامی بجوشد ، سپس مواد را درون مخلوط کن بریزید تا میکس شده و نرم شود سپس در دیگر به همراه مقداری آب روی گاز قرار دهید تا چند جوش بزند ، سپس در ظرف سوپ خوری سرو کنید.


نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي