سوپ اسفناج - نمایش محتوای تولیدات ویژه
سوپ اسفناج
سوپ اسفناج
Loading the player...
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- برگ اسفناج 200 گرم خرد شده
- نخود سبز 50 گرم
- پیاز خرد شده 25 گرم
- سیر 3 حبه
- زنجفیل 1 قاشق چای خوری
- فلفل سفید نصف قاشق چای خوری
- نمک کمی
طرز تهیه :
- اسفناج ، نخود سبز ، زنجفیل و سیر را با 200 گرم آب برای چند دقیقه در زودپز یا دیگ معمولی بپزید و مهلت دهید تا به آرامی بجوشد ، سپس مواد را درون مخلوط کن بریزید تا میکس شده و نرم شود سپس در دیگر به همراه مقداری آب روی گاز قرار دهید تا چند جوش بزند ، سپس در ظرف سوپ خوری سرو کنید.
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي