سوفله سیب زمینی و پرتقال

موادلازم برای 4 نفر :
سیب زمینی پوست گرفته و خرد شده 200گرم – زنجفیل نصف قاشق چای خوری-پودر جوز هندی کمی- پودر دارچین 2/1 قاشق چای خوری-رنده پوست پرتقال 1 قاشق چای خوری-شکر 2 قاشق غذاخوری –آرد 2قاشق غذاخوری-زرده تخم مرغ 2 عدد –سفیده تخم مرغ 5عدد –پودر قند 2 قاشق غذاخوری 
موادلازم جهت آماده سازی خامه پرتقالی :
خامه پُرچرب  300 میلی لیتر – مخلوط پودر شکر 2 قاشق چای خوری
طرزتهیه :
چهارظرف مخصوص فر با ظرفیت 4/1 1 پیمانه یا 300 میلی گرم را چرب کنید .به کف و دیواره های آنها کمی پودر شکر بپاشید .سیب زمینی را به هر طریقی که مایلید با فر با آب بپزید سپس به مدت 10دقیقه در صافی بگذارید تا سرد شود .زنجبیل ، ادویه ،رنده پوست پرتقال ، شکر ، آرد ، زرده تخم مرغ ها و سیب زمینی را باید در ظرفی مخلوط کنید .آنها را خوب با همزن بزنید .سفیده ها را نیز در ظرفی جدا یا با همزن تمیز بزنید تا کف کند و سفید شود .سپس پودر شکر را کم کم به ان اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا شکرها حل شوند .مخلوط سفیده ها را به آرامی و در دو نوبت با مخلوط سیب زمینی هم بزنید .مخلوط نهایی را با قاشق به طور مساوی بین 4 ظرف تقسیم کنید و روی آنها را با یک چاقو صاف کنید .چاقو را آرام بین سوفله و دیواره ظرف دور تا دور حرکت دهید (این کار از سر ریز شدن سوفله به هنگام پف کردن جلوگیری می کند . سوفله ها را در سینی فر بگذارید .حدود 20 دقیقه در فر با حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید تا پف کند . بلافاصله با خانه پرتقالی صرف کنید .
برای آماده ساختن خانه پرتقالی باید خامه ، 2 قاشق پودر قند و رنده پوست پرتقال را با هم زن برقی بزنید .
 

گوینده:پوران حاجتی





جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
باسلام از مسولین سایت خواهشمندیم که از پادکست های... سوسن سهیلی ۱۳۹۴/۰۷/۲۲ ۲۳:۲۷

سوسن سهیلی
باسلام از مسولین سایت خواهشمندیم که از پادکست های خانم حاجتی هم در وب قرار دهند-سهیلی از کرج
پست شده در ۱۳۹۴/۰۷/۲۲ ۲۳:۲۷