جهش تولید | چهارشنبه، ۷ آبان ۱۳۹۹

سوفله اسفناج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سوفله اسفناج




مواد لازم :
اسفناج یک کیلو و نیم
پنیر پیتزا 100 گرم
تخم مرغ 5 عدد
کره 3 قاشق غذاخوری
شیر یک و نیم پیمانه
آرد یک و نیم فنجان
نمک و فلفل سیاه کمی
طرز تهیه :
اسفناج را خرد کرده کنار بگذارید ، کره را درون تابه آب کنید و آرد را با کره تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید نمک ، فلفل و شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید ، در آخر پنیر پیتزا و اسفناج خرد شده و زرده را اضافه کنید و از حرارت بردارید ، سفیده را با همزن خوب هم بزنید تا سفت شود و کم کم به مواد اضافه کنید و در ظرف ریخته و در فر در حرارت 200 به مدت 30 دقیقه بزید .
نکته : در تهیه سوفله ها سعی کنید فر را از قبل گرم نگه دارید .




نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی