سمبوسه « غذای جنوبی » - نمایش محتوای تولیدات ویژه
سمبوسه « غذای جنوبی »
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- سیب زمینی پخته شده 1 کیلوگرم
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- جعفری خرد شده 100 گرم
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- سس گوجه فرنگی به میزان لازم
- نمک ، فلفلو ادویه کمی
- روغن مایع کمی
- نان لواش به تعداد لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رنده شده را به همراه روغن ، نمک ، زردچوبه داخل تابه ای ریخته و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده و ادویه را اضافه نموده و هم بزنید تا با پیاز تفت بخورد و سرخ شود ، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید ، سیب زمینی پخته شده و رنده شده را هم اضافه کنید و در مرحله ی آخر جعفری را هم مخلوط کنید ، از روی حرارت بردارید نان لواش را از قسمت طول نصف کرده و یک تکه از آن را بردارید و به صورت سه گوش تا بزنید ، نان در واقع باید 3 بار تا بخورد سپس 1 قاشق از مواد میانی را ریخته ، صاف کرده و یک تای دیگر بزنید تا مواد معلوم نباشد ، سمبوسع ها را داخل تابه ای که روغن مایع داغ ریخته اید سرخ کرده و با سس مصرف کنید .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي