رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

سمبوسه « غذای جنوبی » - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سمبوسه « غذای جنوبی »

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

مواد لازم:  
-    سیب زمینی پخته شده 1 کیلوگرم
-    گوشت چرخ کرده 200 گرم
-    پیاز 1 عدد
-    جعفری خرد شده 100 گرم
-    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
-    سس گوجه فرنگی به میزان لازم
-    نمک ، فلفلو ادویه کمی
-    روغن مایع کمی
-    نان لواش به تعداد لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رنده شده را به همراه روغن ، نمک ، زردچوبه داخل تابه ای ریخته و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده و ادویه را اضافه نموده و هم بزنید تا با پیاز تفت بخورد و سرخ شود ، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید ، سیب زمینی پخته شده و رنده شده را هم اضافه کنید و در مرحله ی آخر جعفری را هم مخلوط کنید ، از روی حرارت بردارید نان لواش را از قسمت طول نصف کرده و یک تکه از آن را بردارید و به صورت سه گوش تا بزنید ، نان در واقع باید 3 بار تا بخورد سپس 1 قاشق از مواد میانی را ریخته ، صاف کرده و یک تای دیگر بزنید تا مواد معلوم نباشد ، سمبوسع ها را داخل تابه ای که روغن مایع داغ ریخته اید سرخ کرده و با سس مصرف کنید .




نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي