جهش تولید | چهارشنبه، ۷ آبان ۱۳۹۹

سس گوجه پاستا با استفاده از گوجه کبابی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سس گوجه پاستا با استفاده از گوجه کبابی

Loading the player...

مواد لازم برای 4نفر  : سرکه سفید 1قاشق غذاخوری – شکر2قاشق چایخوری – سیرله شده 1حبه – روغن زیتون 1قاشق غذاخوی – گوجه فرنگی تخم مرغی شکل 6عدد – کره 20گرم – پیاز قرمز متوسط وریز خرد شده 1عدد – آب نصف پیمانه – رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری – برگ جعفری ، خرد شده 4/1پیمانه – برگ ریحان 8 برگ

طرز تهیه : سرکه را با شکر و سیر و روغن خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود گوجه ها را در یک ظرف نسوز بدون در ریخته و از مخلوط سرکه روی آنها بپاشید این ظرف را 50دقیقه در فر داغ حرارت دهید تا گوجه ها کاملا نرم وسرخ شوند .گوجه ها را از ظرف خارج کرده وکره را در همان ظرف با گرمای ملایمی آب کرده و پیاز را اضافه کنید وهم بزنید تا پیاز ها خوب سرخ شوند.مجدداً گوجه ها را به ظرف برگردانده ومخلوط آب ورب گوجه را به ظرف اضافه کرده وبگذارید مخلوط بجوش آید .در ظرف را بردارید و بگذارید آهسته برای مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که کمی غلیظ شود ، بجوشد و درست قبل از سرو ، جعفری و ریحان را اضافه کنید و با پاستای داغ آن را مصرف کنید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی