جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

سس مجار - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سس مجار

Loading the player...

( مخصوص بوقلمون ، مرغ و مرغابی )

مواد لازم :

خامه 100 گرم

کره 150 گرم

آب لیمو یک قاشق غذاخوری

آب گوشت یا آب مرغ 2 پیمانه

پیاز درشت یک عدد

سیر کوبیده 2 حبه

سبزی معطر یک دسته کوچک

طرز تهیه :

کره را روی حرارت ملایم قرار دهید ، سیر و پیاز را درون آن سرخ کنید یک دسته سبزی معطر را درون آن بریزید و آب گوشت را به آن اضافه کنید بگذارید حدود 5 دقیقه بجوشد ، دسته سبزی معطر را بردارید و بعد از چند جوش روی حرارت ملایم از روی آتش بردارید و خامه و آب لیمو را به آن اضافه کنید و به آرامی چندبار هم بزنید تا خنک شود ، مصرف این سس با گوشت های بوقلمون ، مرغ و مرغابی بکار می رود پس مجار از سس های بین المللی است .

 

 

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی