جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

سس خامه ترش - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سس خامه ترش

Loading the player...

( سس ماهی)

مواد لازم :

خامه یا سس مایونز سفت 600 گرم

آب لیمو 3/1 پیمانه

برگ اسفناج 300 گرم

جعفری ترخان ، کرفس و ریحان  قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل و خردل کمی

طرز تهیه :

تمام سبزیجات را با چرخ یا آسیاب خوب له و خرد کنید و آب آنها را بگیرید و بگذارید بجوشد تا فقط 3 قاشق از آب آن باقی بماند ، سرد که شد آب لیمو را آرام آرام در خامه بریزید تا خامه ترش شود . نمک ، فلفل و خردل را در آب سبزی بریزید و آب سبزی را به خامه زده شده و آب لیمو اضافه کنید این سس باید غلیظ باشد تا بتوانیم درون قیف بریزیم و روی ماهی را تزیین کنیم می توانید به جای خامه از سس مایونز استفاده کنید در اینصورت باید از آب لیموی کمتری استفاده کنید .

 

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی