سس خامه ترش - نمایش محتوای تولیدات ویژه
سس خامه ترش
سس خامه ترش
Loading the player...
( سس ماهی)
مواد لازم :
خامه یا سس مایونز سفت 600 گرم
آب لیمو 3/1 پیمانه
برگ اسفناج 300 گرم
جعفری ترخان ، کرفس و ریحان قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و خردل کمی
طرز تهیه :
تمام سبزیجات را با چرخ یا آسیاب خوب له و خرد کنید و آب آنها را بگیرید و بگذارید بجوشد تا فقط 3 قاشق از آب آن باقی بماند ، سرد که شد آب لیمو را آرام آرام در خامه بریزید تا خامه ترش شود . نمک ، فلفل و خردل را در آب سبزی بریزید و آب سبزی را به خامه زده شده و آب لیمو اضافه کنید این سس باید غلیظ باشد تا بتوانیم درون قیف بریزیم و روی ماهی را تزیین کنیم می توانید به جای خامه از سس مایونز استفاده کنید در اینصورت باید از آب لیموی کمتری استفاده کنید .
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی