رونق تولید ملی | جمعه، ۹ اسفند ۱۳۹۸

سرکه در خانه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سرکه در خانه

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:
-    کشمش 3 کیلو گرم
-    کوزه گلی 1 عدد
طرز تهیه :
-    کشمش را در کوزه ای گلی بریزید ، آب را به آن اضافه کنید کمی نمک بزنید در کوزه را محکم ببندید و رویش پارچه بیندازید بمدت 40 روز در حیاط منزل یا کنار پنجره یا جایی که آفتاب به آن بتابد کوزه را قرار دهید بعد از 40 روز از صافی عبور دهید و کشمش را بچلانید و سرکه را برای مصارف ترشی و شور مصرف کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي