ساندویچ کلیکا - نمایش محتوای تولیدات ویژه
ساندویچ کلیکا
مواد لازم :
پیاز یک عدد
برگ بو یک عدد
نان بریده 8 قطعه
پیاز کوچک خرد شده یک عدد
تخم مرغ پخته شده 2 عدد
جعفری خرد شده دو قاشق چای خوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
نمک کمی
ماهی کلیکا 200 گرم
سرکه یا آبلیموی تازه 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ماهی ها را نمک بزنید بگذارید تا بمدت یک ساعت بماند بعد سرماهی ها را به همراه استخوان ماهی ها بگیرید ( تنها با یک فشار کوچک انگشت و کشیدن استخوان جدا شده و بیرون می آید ) سپس در مختصری آب ، پیاز و برگ بو بپزید و آبکش کنید سپس ماهی را داخل آسیاب بریزید با گوشت کوب بکوبید تا به شکل پوره درآید روغن زیتون و آب لیمو را به این خمیر ماهی اضافه کنید ، نان های تست آماده را با کره چرب کنید از این پوره ماهی روی نان ها بمالید و سپس حلقه های تخم مرغ و حلقه های گوجه و خیار شور قرار دهید سپس 1 لایه دیگر نان تست روی آن قرار داده و ساندویچ را میل کنید می توانید از جعفری برای لای ساندویج استفاده کنید.
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی