جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

ساندویچ کلیکا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ساندویچ کلیکا

مواد لازم :

پیاز یک عدد

برگ بو یک عدد

نان بریده 8 قطعه

پیاز کوچک خرد شده یک عدد

تخم مرغ پخته شده 2 عدد

جعفری خرد شده دو قاشق چای خوری

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

نمک کمی

ماهی کلیکا 200 گرم

سرکه یا آبلیموی تازه 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ماهی ها را نمک بزنید بگذارید تا بمدت یک ساعت بماند بعد سرماهی ها را به همراه استخوان ماهی ها بگیرید ( تنها با یک فشار کوچک انگشت و کشیدن استخوان جدا شده و بیرون می آید ) سپس در مختصری آب ، پیاز و برگ بو بپزید و آبکش کنید سپس ماهی را داخل آسیاب بریزید با گوشت کوب بکوبید تا به شکل پوره درآید روغن زیتون و آب لیمو را به این خمیر ماهی اضافه کنید ، نان های تست آماده را با کره چرب کنید از این پوره ماهی روی نان ها بمالید و سپس حلقه های تخم مرغ و حلقه های گوجه و خیار شور قرار دهید سپس 1 لایه دیگر نان تست روی آن قرار داده و ساندویچ را میل کنید می توانید از جعفری برای لای ساندویج استفاده کنید.

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی