جهش تولید | سه‌شنبه، ۷ بهمن ۱۳۹۹

سالاد کیلکا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سالاد کیلکا

مواد لازم :

ماهی کیلکا 200 گرم

لبو نیم کیلوگرم

سیب زمینی 2 عدد آب پز شده

تخم مرغ 2 عدد آب پز شده

سیب درختی 1 عدد

جعفری ساطوری شده 1 عدد

خیار 2 عدد

لیمو ترش یک عدد

سرکه 2 قاشق

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

نمک کمی

خردل نصف قاشق چای خوری

برگ بو 2 عدد

طرز تهیه :

در یک قابلمه متوسط یک عدد پیاز ، 2 عدد برگ بو ، کمی نمک و آب بریزید تا بجوشد سپس ماهی ها را که سرو استخوان میانی آن را گفته اید ( به راحتی با فشار انگشت یا چاقو ) در آب جوش بریزید و وقتی پخت از صافی عبور دهید و از آب و پیاز و برگ بو جدا کنید تا خنک شود، سیب زمینی پخته شده و خرد شده لبوی پخته شده و خرد شده یا قالب های کوچک گل زده ، خیار پوست گرفته و خرد شده ، تخم مرغ پخته شده و خرد شده ، کمی آب لیمو و نمک را در ظرف سالاد بریزید و همه را زیرو رو کنید می توانید چند ماهی را روی سالاد برای تزیین قرار دهید.

مربی و کارشناس آشپزی:پوران حاجتی

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی