سالاد کیلکا - نمایش محتوای تولیدات ویژه
سالاد کیلکا
مواد لازم :
ماهی کیلکا 200 گرم
لبو نیم کیلوگرم
سیب زمینی 2 عدد آب پز شده
تخم مرغ 2 عدد آب پز شده
سیب درختی 1 عدد
جعفری ساطوری شده 1 عدد
خیار 2 عدد
لیمو ترش یک عدد
سرکه 2 قاشق
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک کمی
خردل نصف قاشق چای خوری
برگ بو 2 عدد
طرز تهیه :
در یک قابلمه متوسط یک عدد پیاز ، 2 عدد برگ بو ، کمی نمک و آب بریزید تا بجوشد سپس ماهی ها را که سرو استخوان میانی آن را گفته اید ( به راحتی با فشار انگشت یا چاقو ) در آب جوش بریزید و وقتی پخت از صافی عبور دهید و از آب و پیاز و برگ بو جدا کنید تا خنک شود، سیب زمینی پخته شده و خرد شده لبوی پخته شده و خرد شده یا قالب های کوچک گل زده ، خیار پوست گرفته و خرد شده ، تخم مرغ پخته شده و خرد شده ، کمی آب لیمو و نمک را در ظرف سالاد بریزید و همه را زیرو رو کنید می توانید چند ماهی را روی سالاد برای تزیین قرار دهید.
مربی و کارشناس آشپزی:پوران حاجتی
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع: آشپزی