جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

سالاد میگو و گشنیز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سالاد میگو و گشنیز


مواد لازم :

میگوی ریز 400 گرم

پیاز چه خرد شده 4 عدد

گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری

آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

کاهو چند برگ

طرز تهیه :

میگوی پاک کرده و آماده را در آب جوش بپزید سپس آبکش کنید و با پیازچه و گشنیز خردشده مخلوط کنید و روی برگ درسته کاهو قرار دهید ، سپس آبکش کنید و با پیازچه و گشنیز خرد شده مخلوط کنید و روی برگ درسته کاهو قرار دهید ، سپس آب لیمو و رغن زیتون و سیر له شده و نمک و فلفل را مخلوط کرده و روی مواد بالا بریزید و سرو کنید .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی