جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

سالاد ماهی کیلکا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سالاد ماهی کیلکا

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:  
-    ماهی کیلکا 200 گرم پخته شده بدون سر و بدون استخوان
-    لبوی پخته شده و ریز خرد شده 500 گرم ( نیم کیلو )
-    سیب زمینی آب پز شده 2 عدد ریز خرد شده
-    جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
-    خیار سبز تازه 3 عدد خرد شده
-    لیمو ترش تازه 1 عدد
-    سرکه 2 قاشق غذاخوری
-    روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
-    نمک و فلفل کمی
-    خردل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
-    ماهی بدون استخوان و بدون سر را با مختصری آب بپزید بهتر است 1 عدد پیاز هنگام پخت به ماهی اضافه کنید ، در انتها نمک بزنید ، بعد از 5 الی 10 دقیقه از روی حرارت بردارید از آب و پیاز ماهی را جدا کنید و خنک نمایید ، سیب زمینی پخته شده ، لبوی خرد شده و پخته شده ، جعفری خرد شده ، خیار خرد شده و نمک و آب لیموترش و سرکه و نمک و فلفل و پودر خردل را اضافه کرده با قاشق و چنگال زیر و رو کنید سپس کمی در یخچال قرار داده سپس سرو نمایید . مصرف این سالاد با نان یک غذای کامل محسوب می شود .


نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي