جهش تولید | جمعه، ۱۴ آذر ۱۳۹۹

سالاد بین المللی رنگی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سالاد بین المللی رنگی

مواد لازم :
فلفل دلمه ای رنگی در سه رنگ ( زرد – قرمز – سبز ) از هرکدام 1 عدد
روغن زیتون 1 پیمانه
کلم بروکلی خرد شده 2 پیمانه
سرکه یا آب غوره به مقدار لازم
زیتون بدون هسته 1 پیمانه
طرز تهیه :
فلفل دلمه ای های رنگی را خلالی خرد کنید و درون تابه با کمی روغن تفت دهید تا حدی که تردی خود را از دست ندهد ، کلم بروکلی را از سافته جدا کنید و خرد کنید و در کمی آب بپزید سپس از صافی عبور دهید و با فلفل دلمه ای و گردوی خرد شده و زیتون هسته گرفته مخلوط کنید و در ظرف اصلی سالاد بریزید سرکه و آبغوره و نمک و فلفل و روغن زیتون را در پیاله ای مخلوط کنید و با مواد مخلوط نمایید و خنک سرو کنید .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی