جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

سالاد بادمجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سالاد بادمجان

 

مواد لازم :

بادمجان حلقه شده و سرخ شده 3 عدد

خیار شور 2 پیمانه

جعفری خرد شده نصف پیمانه

زیتون بدون هسته نصف پیمانه

آب لیمو ، سرکه ، نمک و فلفل کمی

روغن زیتون نصف پیمانه

نان لواش 1 عدد

 

طرز تهیه :

بادمجان را بعد از پوست گرفتن بصورت حلقه ای خرد کنید در تابه با مقداری روغن مایع کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید ، خیار شور خرد شده ، جعفری خرد شده و زیتون بدون هسته را با آن مخلوط کنید سپس آب لیمو ، سرکه روغن زیتون کمی نمک و فلفل را در پیاله ای هم بزنید و روی مواد سالاد بریزید و زیرو رو کنید و سروکنید .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی