سالاد بادمجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه
سالاد بادمجان
سالاد بادمجان
مواد لازم :
بادمجان حلقه شده و سرخ شده 3 عدد
خیار شور 2 پیمانه
جعفری خرد شده نصف پیمانه
زیتون بدون هسته نصف پیمانه
آب لیمو ، سرکه ، نمک و فلفل کمی
روغن زیتون نصف پیمانه
نان لواش 1 عدد
طرز تهیه :
بادمجان را بعد از پوست گرفتن بصورت حلقه ای خرد کنید در تابه با مقداری روغن مایع کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید ، خیار شور خرد شده ، جعفری خرد شده و زیتون بدون هسته را با آن مخلوط کنید سپس آب لیمو ، سرکه روغن زیتون کمی نمک و فلفل را در پیاله ای هم بزنید و روی مواد سالاد بریزید و زیرو رو کنید و سروکنید .
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی