رونق تولید ملی | شنبه، ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

سالاد اسفناج پیاز قرمز و آووکادو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سالاد اسفناج پیاز قرمز و آووکادو

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم برای 4 نفر:

-    پیاز قرمز 1 عدد بزرگ
-    روغن زیتون کمی برای تزیین
-    برگ اسفناج 225 گرم
-    آووکادوی پوست کنده و خرد شده 1 عدد
-    آب لیمو 1 قاشق چای خوری
مواد لازم جهت تهیه سس سالاد :
-    روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
-    آب نصف یک عدد لیمو
-    نمک ، فلفل سیاه تازه به مقدار لازم


طرز تهیه :


-    فر را تا دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید ، پیازها را به همراه روغن ، کمی نمک و زردچوبه در تابه کمی تفت دهید همزمان سس را آماده کنید برای این کار روغن زیتون ، آب لیمو ادویه جات را داخل کاسه یا ظرفی دهان گشاد بریزید و آنها را خوب تکان دهید تا طعم مواد کاملاً پخش شود ، برگ های اسفناج را داخل کاسه بریزید ورقه های آووکادو را به آب آغشته کنید تا اکسید نشود سپس به اسفناج و پیاز اضافه کنید سس آماده را روی سالاد بریزید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي