سالاد اسفناج و سیب زمینی - نمایش محتوای تولیدات ویژه
سالاد اسفناج و سیب زمینی
مواد لازم :
اسفناج 500 گرم
سیب زمینی 500 گرم
تخم مرغ 5 عدد پخته شده
خیار شور 250 گرم
جعفری خرد شده یک قاشق سوپ خوری
سس سالاد 1 لیوان
نمک ، خفلفل به مقدار لازم
سرکه 4/1 لیوان
طرز تهیه :
ابتدا سس سالاد را درون ظرفی مبریزید ، نمک و فلفل و سرکه را به آن اضافه کرده و هم بزنید حالا سیب زمینی پخته شده و خرد شده را اول به ظرف سس اضافه کنید سپس تخم مرغ پخته شده و ریز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید ، همیشه اول موادی را بریزید که از خود طعمی ندارد ، حالا خیار شور خرد شده را اضافه کنید و بهم بزنید حالا جعفری خرد شده را اضافه کنید و بهم بزنید ، سالاد شما آماده سرو در ظرف اصلی است ، اسفناج پخته شده را برای تزیین روی سالاد بکار ببرید می توانید به شکل کاج اسفناج پخته شده را روی سالاد قرار دهید .
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی