جهش تولید | دوشنبه، ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

سالاد اسفناج و سیب زمینی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سالاد اسفناج و سیب زمینی

 

مواد لازم :

اسفناج 500 گرم

سیب زمینی 500 گرم

تخم مرغ 5 عدد پخته شده

خیار شور 250 گرم

جعفری خرد شده یک قاشق سوپ خوری

سس سالاد 1  لیوان

نمک ، خفلفل به مقدار لازم

سرکه 4/1 لیوان

طرز تهیه :

ابتدا سس سالاد را درون ظرفی مبریزید ، نمک و فلفل و سرکه را به آن اضافه کرده و هم بزنید حالا سیب زمینی پخته شده و خرد شده را اول به ظرف سس اضافه کنید سپس تخم مرغ پخته شده و ریز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید ، همیشه اول موادی را بریزید که از خود طعمی ندارد ، حالا خیار شور خرد شده را اضافه کنید و بهم بزنید حالا جعفری خرد شده را اضافه کنید و بهم بزنید ، سالاد شما آماده سرو در ظرف اصلی است ، اسفناج پخته شده را برای تزیین روی سالاد بکار ببرید می توانید به شکل کاج اسفناج پخته شده را روی سالاد قرار دهید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی