سالادسیب زمینی و چغندر با خرما

موادلازم برای 6 نفر:
سیب زمینی پوست نکنده ، خرد شده 5 عدد متوسط معادل 1 کیلوگرم –چغندر 4 عدد متوسط معادل 640 گرم-ساقه کرفس قطعه قطعه شده 2 عدد-پیازچه سبز قطعه قطعه شده 4 عددسبز –خیار سبز قطعه قطعه شده 1 عدد کوچک معادل 130 گرم-خرمای تازه بدون هسته قطعه قطعه شده 4 عدد 80گرم 
مواد سس سلاد: 
گشنیز تازه و خرد شده 1 قاشق غذاخوری- نعنا تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری – روغن زیتون 2/1 پیمانه معادل 125 گرم 
طرزتهیه :
سیب زمینی را با بخار یا در مایکروویو بپزید تا کاملاً ترد شود .چغندر را بدون اینکه پوست بکنید با بخار یا مایکروویو بپزید تا نرم شود .رطوبت آن را بگیریدو خنک کنید پوست چغندر را جدا کنید وآن را تکه تکه کنید .تمام مواد را در کاسه ای ریخته خوب مخلوط کنید .
سس را کاملاً هم بزنید و روی آن بریزید .برای آماده سازی سس سالاد : تمام مواد از قبیل گشنیز خرد شده ، نعنای تازه و خرد شده ، و روغن زیتون را داخل شیشه ی دهانه گشادی ریخته و خوب تکان دهید .
این سالاد بدلیل استفاده از رنگهای متنوع سبزیجات بکار برده شده علاوه بر مغذی بودن دارای ظاهری متنوع و رنگی است .استفاده از چغندر قرمز ، سیب زمینی ،کرفس ، خیار خرما و غیره سبب ایجاد رنگهای مختلف در سالاد گشته و خاصیت های فیبری ، املاح و ویتامین های آن را افزایش داده است .
 

گوینده:پوران حاجتی