جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

زرشک پلو با پسته و ماهی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

زرشک پلو با پسته و ماهی

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :
زرشک 300گرم
مغز بادام 300گرم
مغزگردو 150گرم
خلال پسته 100گرم
ماهي بزرگ 1عدد
کشمش پلويي ريز 4/1 پيمانه
زعفران ساييده شده 1قاشق مرباخوري
برنج 1کيلوگرم
پيازداغ 3قاشق غذاخوري
ليموترش يا نارنج حلقه حلقه شده به مقدار دلخواه
روغن ونمک به مقدارکافي
طرزتهيه :
ابتدا برنج را پاک کرده ، شسته وخيس نماييد،شکم ماهي را خالي کرده ،شسته و خشک کنيد پياز را به صورت خلالي خرد کنيد وبا مقداري روغن وکمي نمک وزردچوبه سرخ کنيد تا به رنگ طلايي درآيد سپس کشمش پلويي ومغز گردوي خرد شده را به همراه 200گرم خلال بادام به تابه پياز اضافه نماييد وهمه را هم بزنيد تا تفت بخورد وقتي آماده شد از سوي حرارت برداريد .شکم ماهي را با اين مواد پُرکرده وسپس با يک عدد سوزن تميز ونخ بدوزيد تا مواد بيرون نريزيد .روي ماهي کمي روغن مايع وزعفران دم کرده بزنيد ودرون سيني فر که چرب کرده ايد قرار دهيد سپس در فري که با 175 درجه سانتيگراد گرم شده است ، قراردهيد تا زمانيکه به رنگ طلايي درآيد حالا ماهي را در فر يا روي چراغ سه شعله با حرارت کم نگه داريد .در ادامه برنج را به همراه مقدار متناسبي آب و1قاشق نمک روي حرارت گاز قراردهيد زمانيکه کف کرد وقد کشيد آبکش کنيد ، کف قابلمه 4قاشق سوپ خوري روغن و2/1 پيمانه آب ريخته ونصف برنج را روي آن بريزيد بعد 100گرم زرشک را شسته وروي پارچه تميزي پهن کنيد تا آب آن گرفته شود .سپس خلال بادام ،پياز داغ ومابقي زرشک وزعفران دم کرده را باهم مخلوط کرده وروي برنج بريزيد ومابقي برنج را روي مخلوط زرشک و بادام و پياز داغ بريزيد سپس قابلمه را روي حرارت قرارداده و در آن را بگذاريد تا برنج بخار کند و دم بکشد .
 

گوینده:پوران حاجتی