رونق تولید ملی | جمعه، ۲ اسفند ۱۳۹۸

زرشک پلو با مرغ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

زرشک پلو با مرغ

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      برنج 5 فنجان

-      زرشک پلویی نصف فنجان

-      مرغ 1 عدد

-      زعفران

-      نمک و فلفل

-      آب

-      لیموی تازه 3 قاشق

-      خلال پوست پرتقال

-      پیاز خرد شده 1 عدد


طرز تهیه :

برنج را آبکش کرده ته قابلمه کمی آب روغن و زعفران بریزید یک کفگیر از برنج را با آن آغشته کنید و در آورید بقیه برنج زعفرانی را در گوشه ای از قابلمه روی برنج سفید قرار دهید و پلو را دم کنید ( با حرارت کم ) مرغ را با آب و پیاز پخته و سپس در روغن سرخ کنید ، زرشک را با کمی روغن و 1 قاشق چای خوری شکر – زعفران و خلال پوست پرتقال که تخلی آن را گرفته اید ( در صورت تمایل ) مخلوط کرده و 2 دقیقه تفت داده سپس روی برنج به همراه مرغ قرار داده و میل کنید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی