جهش تولید | یک‌شنبه، ۹ آذر ۱۳۹۹

رولت ماکارونی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

رولت ماکارونی

Loading the player...

مواد لازم:

450 گرم , گوشت چرخ کرده 500گرم , آرد نخودچی100گرم ,پیاز متوسط 2عدد- فلفل دلمه ای 1عدد ,قارچ 300گرم , رب گوجه فرنگی 4قاشق غذاخوری , نمک ، فلفل ،زردچوبه به میزان لازم- روغن کمی

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را پس از خرد کردن با مقداری روغن ، نمک وزردچوبه به درون تابه تفت دهید ، قارچ خرد شده را به آن اضافه کنید وکمی تفت دهید ، فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه کنید وتفت دهید ، مقداری پودرفلفل سیاه وتازه را رویش بپاشید در این مرحله 2قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را هم اضافه نمایید وهم بزنید تا کمی روی حرارت تفت بخورد ورنگ مطلوبی از خود پس بدهد مقداری مختصری آب اضافه کنید وپس از تبخیر آب روی حرارت برداری .درون قابلمه آب را بجوشانید و1قاشق نمک به آن اضافه کنید ماکارونی رشته ای را به آب جوش اضافه کنید وپس از پخت از صافی عبور دهید وپس از تکیده شدن با موادی که آماده کرده بودید مخلوط نمایید وکنار بگذارید .گوشت چرخ کرده را به همراه آرد نخودچی ،کمی نمک ، فلفل ،زردچوبه با دست تمیز خوب ورز دهید ، سپس روی کاغذ فویل گوشت را به شکل مستطیل باز کنید .مخلوط ماکارونی وقارچ را روی گوشت ( یعنی تمامی سطح گوشت ) بریزید ، سپس به کمک فویل ، گوشت را رول کنید وابتدا وانتها رولت را با دست به هم بچسبانید ف رولت را با دست به هم بچسبانید ، رولت را داخل ظرف حاوی رب گوجه فرنگی ویک لیوان آب که خوب مخلوط کرده اید درون ظرف مخصوص قرار دهید تا به مدت 30دقیقه داخل فر با حرارت متوسط پخته شود ، پس از پخت رولت را به یک دیس یا سینی مناسب سرو انتقال دهید وبا چاقو به شکل رولت برش دهید برای تزئین این رولت ماکارونی  می توانید از برش های لیموترش وبرش های فلفل دلمه ای های فرنگی استفاده کنید .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی