رونق تولید ملی | شنبه، ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

رولت خمیری گوشت - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

رولت خمیری گوشت

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :

آرد سفید دو نیم پیمانه

بکینگ پودر 1قاشق غذاخوری

خمیر مایه 1قاشق غذاخوری

ماست نصف پیمانه

شیر نصف پیمانه

روغن مایع 4/1 پیمانه

نمک نصف قاشق چای خوری

شکر 1قاشق غذاخوری

موادمیانی :مایه گوشتی پیراشکی شامل گوشت چرخ کرده وسرخ شده با پیاز داغ فراوان ورب گوجه فرنگی ،نمک فلفل ، ادویه وزردچوبه به همراه هم حجم گوشت جعفری خرد شده ، زرشک ، گردوی نگینی خرد شده وتخم مرغ پخته شده

طرزتهیه رولت :

ماست ، شیر وروغن را با هم مخلوط کنید.خمیر مایه وشکر را روی مخلوط ماست بریزید وهم بزنید بعد 2دقیقه ارد ، بکینگ پودر ونمک را با هم مخلوط کنید وسپس الک نماید وروی بقیه مواد بریزید ومخلوط نمایید سپس با دست تمیز به مدت تقریباً 10دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر مطلوبی بدست آید سعی کنید در تهیه آرد از نوع مرغوب آن استفاده نمایید ،همچنین بعد از آنکه ورز دادید در انتها از آرد زیادی استفاده نکنید تا خمیرتان کمی لطیف باشد .حالا با یم پارچه تمیز خمیر را بپوشانید وبمدت تقریباً یک ساعت به خمیر استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود بعد از زمان سپری شده روی سطحی صاف خمیر را باز کنید وبا وردنه به شکل لواشی مستطیلی ایجاد نمایید ، مایه گوشت را وسط مستطیل درازا بریزید واطراف مایع گوشت را به اندازه 2سانت فاصله برش دهید (مانند باله)سپس یک در میان برش های 2سانتی را از عرض مستطیل به روی مایه گوشتی بیاورید تا مانند گیس شود .سپس یک در میان برش های 2سانتی را از عرض مستطیل به روی مایه گوشتی بیاورید تا مانند گیس شود .سپس رولت شکل یافته را داخل سینی فر انتقال داده وحدود 20دقیقه در فر با دمای 175 درجه بپزید تا رویس طلایی رنگ شود.پس از پخت به ظرف اصلی سرو انتقال دهید . 

گوینده : خانم حاجتی