جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

روده دبیجا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

روده دبیجا

« غذای محلی گیلان »

مواد لازم :

روده تمیز شده و شسته شده ماهی سفید به تعداد لازم

تخم مرغ 4 عدد

روغن کمی

نمک ، فلفل زردچوبه کمی

طرز تهیه :

روده های چند ماهی سفید را تمیز نموده و بشویید تا آب آن تکیده شود ، داخل تابه مقداری روغن ، کمی نمک و زردچوبه بریزید روده ها را درون تابه سرخ کنید سپس تخم مرغها را درون پیاله ای شکسته و با چنگال هم زده و روی روده ها بریزید تا تخم مرغ ببندد ، وقتی کاملاً پخت غذای روده دبیجای محلی شما آماده است با پلو مصرف کنید می توانید از ترشی لیته یا هفتابیجار کنار این غذا مصرف نمایید .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی