روده دبیجا - نمایش محتوای تولیدات ویژه
روده دبیجا
روده دبیجا
« غذای محلی گیلان »
مواد لازم :
روده تمیز شده و شسته شده ماهی سفید به تعداد لازم
تخم مرغ 4 عدد
روغن کمی
نمک ، فلفل زردچوبه کمی
طرز تهیه :
روده های چند ماهی سفید را تمیز نموده و بشویید تا آب آن تکیده شود ، داخل تابه مقداری روغن ، کمی نمک و زردچوبه بریزید روده ها را درون تابه سرخ کنید سپس تخم مرغها را درون پیاله ای شکسته و با چنگال هم زده و روی روده ها بریزید تا تخم مرغ ببندد ، وقتی کاملاً پخت غذای روده دبیجای محلی شما آماده است با پلو مصرف کنید می توانید از ترشی لیته یا هفتابیجار کنار این غذا مصرف نمایید .
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی