رشت حال و هوای نوروزی گرفت - show-content
نمایشگر دسته ای مطالب
رشت حال و هوای نوروزی گرفت
رشت حال و هوای نوروزی گرفت
رشت - ایرنا - رشت در آستانه نوروز با بسیج تمامی امکانات و اقدامات ، برای پذیرایی از میهمانان حال و هوای نوروزی گرفت.
به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون خدمات شهری شهرداری رشت روز سه شنبه در نشست خبری در جمع رسانه های گروهی استان افزود: بخش های مختلف شهرداری با اقدامات متعدد رشت مرکز استان گیلان را برای استقبال از نوروز و گردشگران آماده کرده اند.
ˈ علی بهار مستˈ افزود: در همین راستا، علاوه بر آذین بندی و تامین روشنایی معابر ، برای نخستین بار در رشت 17 میدان این شهر نورپردازی می شود.
وی اظهار کرد: نصب آبنمای موزیکال و نیمه موزیکال در هفت نقطه شهری ، تجهیز شش پارک به دستگاه های بازی برای کودکان ، تجهیز 12 پارک به دستگاه های ورزشی و تعمیر اساسی سرویس های بهداشتی و ساخت سرویس های بهداشتی از جمله مهمترین اقدامات آماده سازی رشت برای استقبال از نوروز است.
وی اضافه کرد: 300 هزار گل لاله ای که مدتی قبل در رشت کاشته شده در روزهای آینده رنگ جدیدی همراه با نشاط را برای یک ماه به سیما و چهره این شهر می دهد.
بهارمست نصب پرچم 60 متری، جلوگیری از داربست ها و در نظر گرفتن مکان های خاص برای تبلیغات و جمع آوری هرگونه آویز از درختان را از دیگر اقدامات شهرداری برای زیباسازی فضای این شهر عنوان کرد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری رشت نیز با ارائه گزارش عملکرد یک ساله این نهاد ، اجرای آسفالت شهری و پیاده روسازی را از برنامه های پیش بینی شده برای امسال عنوان و عدم تحقق برخی برنامه ها را به دلیل نبود زیرساخت ها ی مناسب ذکرکرد.
ˈ اوسط مقدمˈ با بیان این که برای اصلاح زیر ساخت ها تلاش می کنیم، افزود : با اصلاح زیرساخت ها در سال 93 ، بیش از 80 درصد مشکل آبگرفتگی معابر رفع می شود.
وی ساخت دو پل بر روی دو رودخانه رشت و دو پل عابر پیاده و اجرای هفت پروژه آب های سطحی را از مهمترین اقدامات انجام شده در ماه های اخیر عنوان کرد.
همچنین ˈ فاطمه شیرزادˈ سخنگوی شورای شهر رشت در این مراسم با اشاره به گذشت شش ماه از آغاز به کار شوراها از رسانه ها خواست تا با انتقادات سازنده برای بالندگی و توسعه شهری کمک کنند.
نشست شهردار و معاونان با رسانه های گروهی روز سه شنبه در سالن اجتماعات آتش نشانی رشت برگزار شد.
ایرنا