جهش تولید | چهارشنبه، ۷ آبان ۱۳۹۹

رشته پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

رشته پلو

Loading the player...

رشته پلو يك نوع غذاست كه بيشتر در قديم در روز عيد ميخوردند و بر اين عقيده بودند كه رشته كار و زندگي برقرار باشد.

اين غذا كه در گيلان نيز در قديم علاوه بر سبزي پلو با ماهي ديگر غذاي مخصوص عيد بوده هنوز هم طرفداران بسياري دارد.

مواد تشكيل دهنده آن عبارتند از: برنج، رشته پلويي، كره، زنجبيل، سينه مرغ، فلفل دلمه اي، رب گوجه فرنگي، نمك، فلفل، زعفران و روغن.

اين غذا بسيار لذيذ است و در گيلان،  همانند برخي نقاط ايران در روز عيد نوروز طبخ مي شود.

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی


عوامل برنامه عبارتند از:

تهیه کننده : صادق میرزایی

کارشناس آشپزی: خانم نجاتی

تولید ویژه: خانم معصومه مفیدی