جهش تولید | پنج‌شنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۹

رشته پلو قیسی آذربایجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

رشته پلو قیسی آذربایجان

 

مواد لازم :

برنج 2 لیوان

رشته پلویی 1 لیوان

کره 100 گرم

زعفران آبکرده نصف لیوان

پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری

قیسی و برگه زردآلو خیس خورده 1 لیوان

شکر کمی

نمک ، فلفل کمی

 

طرز تهیه :

برنج را که از قبل خیس کرده اید با مقداری آب روی حرارت گاز قرار دهید 5 دقیقه قبل از برداشتن برنج و ریختن در آبکش ، رشته را به قابلمه اضافه کنید تا با برنج بجوشد سپس در صافی بریزید تا آب آنها برود ، برگه زردآلو و قیسی را با زعفران و کمی شکر و پیاز درون تابه ای کوچک تفت دهید و از این مواد لایه به لایه برنج و رشته در قابلمه بریزید و دم کنید در انتها روی برنج کره آبکرده و زعفران بریزید اگر دوست داشتید کنار دیس این پلو می توانید مرغ پخته یا گوشت پخته شده هم قرار دهید.

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی