سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | پنج‌شنبه، ۲۷ خرداد ۱۴۰۰

رشته و خوشکار - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

رشته و خوشکار

Loading the player...

رشته و خوشکار از شیرینی ها و تنقلات ماه مبارک رمضان گیلانی هاست ، رشته و خوشکار معمولا از بیرون خریداری می کنند و در منزل با روغن درون تابه سرخ می کنند و سپس درون شهد ( آب و شکر جوشیده و قوام آمده )  انداخته و گرم میل می کنند. رشته خوشکار از خمیر آرد برنج ورقه ای مشبک نازکی از مواد میانی شامل گردوی آسیاب شده ، شکر، دارچین مخلوط کرده و با قاشق وسط رشته ها قرار داده و سپس آن را تا می کنند ، به رشته مغزدار و پر شده از این مواد خوشکار می گویند. این شیرینی در گیلان در ماه مبارک رمضان پخت و مصرف می شود .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : اطلاعات عمومی

کاری از :پوران حاجتی