راگوی گوشت و رزماری

موادلازم برای تا4تا6نفر:
گوشت سردست گاو ، 1کیلوگرم – سیب زمینی پوست کنده 1عدد بزرگ معادل 400گرم –روغن زیتون 1قاشق غذاخوری –ژامبون خرد شده 2ورق –پیاز خردشده 2عدد متوسط معادل 300گرم –سیرله شده 2حبه –پوره گوجه فرنگی 2/1 پیمانه معادل 125 میلی لیتر –آب گوشت 1پیمانه معادل250 میلی لیتر-شاخه رزماریتازه 10سانتی متر –سس گوشت 1قاشق غذاخوری- سیب زمینی 4قاچ شده 12عدد معادل 480 گرم –آرد معمولی 2قاشق غذاخوری –آب 3/2 پیمانه معادل 180 میلی لیتر
طرزتهیه :
گوشت وسیب زمینی را به تکه های 3سانتی متری ببرید .روغن را در ماهی تابه گرم کنید .تکه های گوشت را در روغن بریزید ، هم بزنید وتفت دهید تا خوب سرخ شود .ژامبون ، پیاز وسیر را به گوشت داخل تابه اضافه کنید ، کمی هم بزنید وتفت دهید تا پیاز نرم شده وآب ماهی تابه بخار شود .پوره آب گوشت ، رزماری وسس را اضافه کنید ، کمی هم بزنید وتفت دهید تا پیاز نرم شده وآب ماهی تابه بخار شود .پوره آب گوشت ، رزماری وسس را اضافه کنید .در ظرف را بپوشانید ، حدود یک ساعت یا زمانی که گوشت کاملاً نرم ولطیف شود آرام بجوشانید .سیب زمینی وآب وآرد را داخل آب بریزید ، در ظرف را نبندید و20 دقیقه دیگر یا تا زمانی که گوشت وسبزیجات نرم شوند آن را روی حرارت بالا آرام بجوشانید .رزماری را خارج کرده ودور بریزید .راگو آماده سرو کردن است می توانید راگو را در تمام فصول خصوصاً فصل های سرد سال آماده نمایید .این راگو به دلیل استفاده از رزماری دارای خواص وطعم خاصی است .راگو سرشار از پروتئین ، کربوهیدرات ، ویتامین واملاح است .می توانید پس از سرو با شاخه هایی از ترخون آن را تزئین نموده ومیل کنید .
 

گوینده:پوران حاجتی