جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

دمی مرغ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دمی مرغ

 

مواد لازم :
برنج 4 پیمانه
مرغ ( سینه و ران ) 500 گرم
پیاز 1 عدد
زیره و نمک و فلفل و زعفران کمی

طرز تهیه :
برنج را که از قبل خیس کرده اید با اب روی حرارت قرار دهید مرغ پخته شده ، نمک ، زعفران و آب مرغ را به برنج اضافه کنید پودر زیره را هم اضافه نموده و برنج را بجوشانید وقتی جوشید روی حرارت ملایم پلو را دم کنید ( توجه داشته باشید که آب مرغ و آبی که به برنج اضافه می کنید زیاد نباشد چون می خواهید پلو را دم پخت کنید ).

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی