دمی استانبولی پلو با بادمجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه
دمی استانبولی پلو با بادمجان
مواد لازم :
بادمجان قلمی ( بدوندانه ) 2 عدد
کره به مقدار لازم
پیاز 2 عدد
برنج 5 استکان
گوجه فرنگی 250 گرم
آب مرغ 2 استکان
نمک و زردچوبه به مقدار کافی
گوشت ریز خرد شده 250 گرم
به جای بادمجان می توانید از 200 گرم لوبیا سبز استانبولی استفاده کنید .
طرز تهیه :
ابتدا برنج را به همراه آب و 1 قاشق نمک روی حرارت قرار دهید تا کف کرده و قد بکشد ، سپس از صافی عبور دهید ، بادمجان ها را باید پوست بگیرید و به آنها کمی نمک بزنید و کنار بگذارید ، تا یکی دو ساعت به همان صورت بماند، سپس بادمجان ها را حلقه حلقه خرد کنید و درون تابه با روغن ، زردچوبه سرخ کنید ، گوشت خرد شده و پیاز را هم درون تابه ای سرخ کنید و به بادمجان سرخ شده اضافه کنید ، سیب زمینی را نگینی خرد کنید و با روغن سرخ کنید کمی که نرم شد به این مواد کوشت و بادمجان اضافه کنید سپس رب گوجه فرنگی و در صورت نیاز کمی روغن هم اضافه کنید تا رب گوجه تفت خورده و رنگ زیبایی به خود بگیرد از این مواد لابه لای برنج در قابلمه قرار دهید در انتها با دربسته روی حرارت کم دم کنید .
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی