جهش تولید | یک‌شنبه، ۹ آذر ۱۳۹۹

دمی استانبولی پلو با بادمجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دمی استانبولی پلو با بادمجان

 

مواد لازم :

بادمجان قلمی ( بدوندانه ) 2 عدد

کره به مقدار لازم

پیاز 2 عدد

برنج 5 استکان

گوجه فرنگی 250 گرم

آب مرغ 2 استکان

نمک و زردچوبه به مقدار کافی

گوشت ریز خرد شده 250 گرم

به جای بادمجان می توانید از 200 گرم لوبیا سبز استانبولی استفاده کنید .

طرز تهیه :

ابتدا برنج را به همراه آب و 1 قاشق نمک روی حرارت قرار دهید تا کف کرده و قد بکشد ، سپس از صافی عبور دهید ، بادمجان ها را باید پوست بگیرید و به آنها کمی نمک بزنید و کنار بگذارید ، تا یکی دو ساعت به همان صورت بماند، سپس بادمجان ها را حلقه حلقه خرد کنید و درون تابه با روغن ، زردچوبه سرخ کنید ، گوشت خرد شده و پیاز را هم درون تابه ای سرخ کنید و به بادمجان سرخ شده اضافه کنید ، سیب زمینی را نگینی خرد کنید و با روغن سرخ کنید کمی که نرم شد به این مواد کوشت و بادمجان اضافه کنید سپس رب گوجه فرنگی و در صورت نیاز کمی روغن هم اضافه کنید تا رب گوجه تفت خورده و رنگ زیبایی به خود بگیرد از این مواد لابه لای برنج در قابلمه قرار دهید در انتها با دربسته روی حرارت کم دم کنید .

 

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی