دلمه مکزیکی - نمایش محتوای تولیدات ویژه
دلمه مکزیکی
دلمه مکزیکی
Loading the player...
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده یک کیلوگرم
- جعفری خرد شده 1 فنجان
- برنج خیس شده 1 استکان
- تخم مرغ 2 عدد
- سیر خشک 4 حبه
- روغن کمی
- لپه خیس شده و پخته شده 1 فنجان
- گوجه 4 عدد
- فلفل دلمه ای 8 عدد
- نمک ، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه :
- ابتدا گوشت چرخ کرده و جعفری خرد شده و لپه خیس شده را همراه با سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه و 1 عدد تخم مرغ مخلوط کنید و به صورت خام داخل فلفل سبز دلمه ای و زرد که سرش را بریده اید بریزید و پر کنید ، مقداری روغن داخل یک قابلمه بریزید و گوجه فرنگی خرد شده را به آن اضافه کنید کمی نمک و فلفل هم بزنید ، فلفل های پر شده را درون آن قرار دهید و بچینید و به مدت 30 دقیقه در قابلمه را گذاشته و بپزید.
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي