جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

دلمه بادمجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دلمه بادمجان

Loading the player...

مواد لازم :
بادمجان دلمه ای 5عدد – گوشت چرخ کرده 250گرم – سبزی دلمه 2پیمانه – پیاز 2عدد – برنج پخته شده -1پیمانه – لپه پخته شده نصف پیمانه – رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری – نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم – آب لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا با یکی از پیازهایی که خرد نموده اید با مقداری روغن ،نمک وزردچوبه پیاز داغ را آماده کنید وزمانیکه به رنگ طلایی درآمد گوشت چرخ کرده را نیز اضافه نمایید وتفت دهید زمانیکه هر دو خوب سرخ شد وآماده شد لپه پخته شده ، برنج آبکش شده وسبزی خرد شده را اضافه نمایید وتمام مواد را روی حرارت تفت داده وسرخ کنید سر بادمجان را از قسمت بالا با کارد ببرید ونگهدارید در صورت تمایل بادمجان ها را پوست بگیرید وگوشت داخل آنها را با یک قاشق درآورید .داخل بادمجان کمی نمک بپاشید وبا یک قاشق از موادی که آماده کرده بودید ،داخل بادمجان ها را پر نمایید.در بادمجان (سربادمجان ها)را روی آن قرار داده وفشار دهید .
داخل قابلمه ای کوچک یا طرف شیشه ای پیاز داغ را آماده کنید مقداری نمک ،فلفل ، ادویه ورب گوجه فرنگی اضافه کنید زمانیکه رب در اثر تفت دادن خوش رنگ شد کمی آب به آن اضافه کنید سپس دلمه های آماده را درون این سس بچینید در انتها مدار آب لیموی تازه نیز اضافه کنید ومهلت دهید تا کمی بجوشد
ومزه دار شود .اگر از ظرف شیشه ای یا مناسب برای به سس انداختن دلمه ها استفاده نموده اید ،می توانید باهمان ظرف روی میز غذا آورده وسرو نمایید .


نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی