جهش تولید | پنج‌شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹

دلمه بادمجان با کشمش - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دلمه بادمجان با کشمش

Loading the player...

مواد لازم :

بادمجان قلمی کوچک 1کیلوگرم- گوجه فرنگی 500گرم – پیاز متوسط 1عدد – کشمش 1بسته – رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری – دارچین 1قاشق مربا خوری – نمک ،فلفل وزردچوبه به اندازه دلخواه

طرز تهیه :

پوست بادمجان ها را بگیرید ،داخل بادمجان ها را با دقت خالی کنید سپس به مدت 2ساعت در آب و کمی نمک قرار دهید، پس از آن بادمجان ها را کاملاً بشوئید تا تکیده شود پیاز را خرد کنید و درون تابه با کمی روغن تفت دهید ، مقداری نمک ،فلفل و زردچوبه و دارچین را هم اضافه کنید سپس کشمش را نیز اضافه نموده و همه را تفت داده شده پر کنید و سپس آنها را درون روغن در تابه سرخ کنید ، گوجه ها را حلقه حلقه خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید ، گوجه ها را کف قابلمه ریخته ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ،دارچین و رب گوجه فرنگی را با یک استکان آب مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید بادمجان ها را روی گوجه قرار دهید و حرارت گاز را کم کنید تا زمانیکه دلمه بادمجان شما آماده شود سپس در ظرف اصلی سرو نموده و با دورچین سبزیجات رنگی دیس غذا را تزیین نمایید.

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی