جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

دسر هلو و تمشک با ماست - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دسر هلو و تمشک با ماست

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:


-    هلو 2 عدد
-    ماست کم چرب یا ماست میوه کم چرب 4 قاشق مرباخوری
-    جو پرک شده 4 قاشق چای خوری
-    بادام پوست گرفته شده کمی


طرز تهیه :


- هلو را از وسط نصف کنید ، هسته را در آورید سپس هلو را با کاردی تیز به برش های نازک ببرید هلو و تمشک را با ماست داخل یک ظرف بریزید ، سپس بوسیله قاشق داخل چهارظرف تک نفره ی دسر خوری بریزید و در یخچال قرار دهید ، جوی پرک شده و بادام را داخل یک ظرف ریخته و زیر گریل قرار دهید تا کمی برشته شود ظرف را مرتباً تکان دهید و وقتی خنک شد روی دسر بریزید و سرو کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي