رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

دسر مغز پسته - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دسر مغز پسته

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      مغز پسته 1 استکان

-      نان سوخاری 5 عدد

-      آب لیمو 2 قاشق

-      زعفران 1 قاشق

-      شکر 1 استکان

-      خامه و مغز پسته و بادام به میزان لازم


طرز تهیه :

شکر ، زعفران ، آب لیمو را در یک استکان آب خوب هم زده سپس در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا خوب هم بخورد و شهد مناسبی بوجود آید و غلیظ شود ، شهد را با قلمویی تمیز و تازه روی نان سوخاری بمالید و مغز پسته را روی آن بپاشید ، هر کدام از نان هایی آماده را در داخل یک ظرف کوچک گذاشته و اطرافشان را با خامه ای که رویش مغز پسته و بادام ریخته اید تزیین نموده و میل بفرمایید . می توانید به جای شهد از عسل برای مالیدن روی نان ها استفاده کنید عسل بسیا مقوی و مقد است .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی