دسر شکلات و پرتقال

موادلازم : شکلات تیره وخرد شده به شکل مربع 175گرم,رنده پوست پرتقال 1قاشق غذاخوری,آب پرتقال یک ونیم لیوان  خلال پوست پرتقال کمی,پودر ژلاتین 1قاشق چای خوری,تخم مرغ 2عدد که زرده وسفیده آن را جدا نموده اید .خامه سویا بدون قند 6قاشق سوپ خوری,آب پرتقال 4قاشق سوپ خوری, پسته ی ریز شده کمی برای تزئین .

 

طرزتهیه : شکلات را داخل ظرف روی حرارت آب جوش به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم )قرار دهید تا شکلات ها ذوب شوند ،2قاشق سوپ خوری آب پرتقال را داخل یک ظرف بریزید وژلاتین را روی آن بپاشید ، زمانیکه ژلاتین بصورت اسفنج شد ،ظرف را روی بخار آب جوش قرار داده وهم بزنید تا ژلاتین حل شود .شکلات ذوب شده را کنار بگذارید تا کمی خنک شود سپس رنده پوست پرتقال ف زرده تخم مرغ ، خامه سویا وآب پرتقال را داخل شکلات بریزید .مخلوط ژلاتین وبقیه آب پرتقال را هم اضافه نمایید وکنار بگذارید .سفیده ی تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید وهم بزنید تا فرم بگیرد سپس به آرامی داخل مخلوط شکلات وپرتقال بریزید ، بوسیله یک قاشق ، مخلوط را داخل شش ظرف مخصوص بستنی خوری بریزید ، می توانید همچنین داخل یک ظرف تکی وبزرگ بریزید ، روی ظرف را بپوشانید وداخل یخچال قرار دهید تا موس شکلات ، بگیرید ، سپس با پسته ریز شده وخلال پرتقال قبل از سرو ، تزئین کنید.

 
 
 نوع: توليد ويژه صوتی
 
موضوع :آشپزی
 
کاری از :پوران حاجتی