جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

دسر توت فرنگی با جو پرک برشته - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دسر توت فرنگی با جو پرک برشته

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:


-    جو پرک شده 150 گرم
-    آرد سبوس دار 50 گرم
-    مارگارین مایه کم چرب 75 گرم
-    آب سیب و گلابی 2 قاشق سوپ خوری
-    توت فرنگی 500 گرم
-    نشاسه ذرت 2 قاشق چای خوری
-    ماست کم چرب یا خامه سویا بدون شیرینی برای سرو


طرز تهیه :


- فر را تا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید ، آرد و جو پرک شده را داخل یک ظرف بریزید ، مارگارین را با آب سیب و گلابی داخل ماهیتابه بریزید و ذوب کنید و داخل مخلوط آرد و جو پرک شده بریزید ، نیمی از توت فرنگی را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید بقیه توت فرنگی را ریز  کنید ، نشاسته ذرت را با کمی پوره داخل ظرف کوچک بریزید سپس بقیه پوره را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود ، بعد توت فرنگی ریز شده را اضافه کنید نیمی از مخلوط آرد و جو را داخل قالب کم عمق گرد 18 سانتی متری بریزید و یک لایه به ضخامت 1 سانتی متر درست کنید ، رویش مخلوط توت فرنگی بریزیدو بعد بقیه آرد و جو را روی توت فرنگی بریزید کمی فشار دهید و در فر به مدت 30 دقیقه بپزید . وقتی سرد شد با خامه با ماست سرو کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي