جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

دسر الجزایری - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دسر الجزایری

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

(دسر مخصوص ماه مبارک رمضان در این کشور )
مواد لازم:
-    آلو خشک یک و نیم پیمانه (خیس کرده از شب قبل)
-    کشمش سیاه 2 پیمانه
-    برگه زرد آلو یک و نیم پیمانه (خیس کرده )
-    پوست پرتقال 3/1 پیمانه
-    انجیر خشک خرد شده و خیس شده 4 عدد
-    آب 7 و نیم پیمانه
-    شکر یک و نیم پیمانه
-    خامه برای تزیین
-    پودر جوز هندی برای روی دسر کمی
طرز تهیه :
-    ابتدا آلو خشک ، کشمش سیاه ، برگه زردآلو ، پوست پرتقال و انجیر خشک را درون کاسه ای بریزید و به اندازه یک بند انگشت بلند تر از این میوه جات آب سرد ریخته از شب قبل خیس کنید، بعد محتویات کاسه را در صافی ریخته و آبش را بگیرید ، 7 و نیم پیمانه آب و شکر را در قابلمه به مدت 20 دقیقه بجوشانید میوه جات خشک و خیس خورده را به آن اضافه کنید مدت 1 الی 5/1 ساعت با در بسته و با حرارت ملایم بپزید ، در حین پخت خشکبار را هم اضافه کنید بعد از حرارت بردارید در کاسه ای ریخته و خنک کنید سپس در ظرف های یک نفره سرو نموده و با خامه و جوز هندی رویش را تزیین نموده و میل کنید.

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي