جهش تولید | شنبه، ۱۵ آذر ۱۳۹۹

دانستنیهای میوه‌ای - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

دانستنیهای میوه‌ای

دانستنیهای میوه‌ای


دانستنیهای میوه‌ای

نصف فنجان انجیر کلسیم بیشتری از نصف فنجان شیر دارد.

خیار میوه است و نه سبزیجات.

میوه های قرمز قلب شما را قوی نگه می دارد.

پرتغال ها چشم های شما را سالم نگه می دارند.

میوه های زرد شما را در برابر مریض شدن محافظت می کند.

میوه های سبز به قدرت دندان ها و استخوان های شما کمک می کند.

میوه های آبی و بنفش به حافظه ی شما کمک می کند.

هندوانه شامل 92 درصد آب و حدود 6 درصد قند است.

آواکادوها چربی بیشتری از سایر میوه ها دارد.

خوردن یک عدد سیب روش معتبرتری برای بیدار ماندن از خوردن یک فنجان قهوه است.

میوه های خشک کالری بیشتری از میوه های تازه دارند.

برگ های آواکادو برای حیوانات مضر است و میوه هایش ممکن است برای بعضی از پرندگان سمی باشد.

موزها زودتر می رسند اگر آن ها را در یک کیسه ی پلاستیکی در کنار یک سیب و گوجه قرار دهید.

کلم ها مقدار آبشان تقریباً برابر هندوانه هاست. هندوانه 92 درصد آب و کلم ها 90 درصد آب و هویج ها 87 درصد آب دارند.

آناناس ها زودتر می رسند اگر آن ها را وارونه روی برگ هایشان قرار دهید.

انگورها برخلاف موزها بعد از چیدن نمی رسند.

ویتامین سی موجود در کیوی دوبرابر پرتغال است.

یک درخت سیب در سال بیش از 400 سیب می آورد.

سبزیجات سبز تیره شامل ویتامین سی بیشتری از سبزیجات سبز روشن هستند.

یک توت فرنگی متوسط در اطرافش 200 دانه وجود دارد.

سیب ها در آب شناورند چون 25 درصد آن را هوا تشکیل می دهد.

منبع: تبیان