جهش تولید | چهارشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۹۹

خیار شور - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خیار شور

 

مواد لازم :
خیار ریز قلمی یک کیلوگرم
شوید ساقه دار 200 گرم (تر)
سیر پوست کنده یک بوته
نمک از هر لیوان 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید نصف لیوان
آب جوش سرد شده به اندازه لازم

طرز تهیه :
ابتدا خیارها را تمیز بشویید بعد داخل ظرف پلاستیکی دردار یا ظرف شیشه ای دردار بریزید، سپس سیر را که پوست گرفته اید به همراه شوید اضافه کنید و درون ظرف بریزید نمک را داخل آب حل کنید
( از هر لیوان آب 2 قاشق نمک ) و به ظرفتان اضافه کنید . سرکه هم به آن اضافه نموده و در آن را محکم ببندید تا هوا نکشد، و خیار کپک نزند ، بعد از یک هفته که رنگ خیار عوض شد آماده است .


نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی